"Huur-Koop" dat doen we "Goed & Goedkoop"

Huur een piano met 50 % korting i.p.v. € 25,- nu voor € 12,50 per maand.

Wij doen al heel veel jaren onze klanten een groot plezier met deze "no nonsens" huur-koop regeling. "Goed en goedkoop" is wat we vaak te horen krijgen, want met kinderen weet je het maar nooit, vandaag willen ze op pianoles en morgen willen ze leren paard rijden. Tientallen gingen u voor die geen risico wilden nemen na een bepaalde periode met een onbespeelde piano te blijven zitten.

U huurt-koopt een piano bij ons voor 10 maand

Wij hebben een aantal instrumenten die speciaal bestemd zijn voor de huur-koop. Als u gebruik wilt maken van één van onze huur-koop piano's en er zijn meerdere instrumenten beschikbaar kunt u even komen kijken welk instrument u het beste past. De meeste huur-koop piano's hebben een eenvoudige kast en zijn bruin. Ze zien er netjes uit en hebben voldoende kwaliteit om uit te proberen of pianospelen iets voor u of uw kinderen is. Een enkele keer hebben we een zwarte piano voor de huur-koop. Omdat het maar voor 10 maand is moet u misschien de bruine kast even voor lief nemen. Als u na 10 maand doorgaat met piano spelen en een instrument wilt aanschaffen heb u veel keus uit verschillende modellen en kleuren piano's. Elke huur-koop piano wordt geleverd met een  kruk of bank.

De verhuurprijs is slechts € 12,50 p.m. 

De eerste minimum verhuurperiode is 10 maand. U kunt na 10 maand de piano gewoon blijven door huren, met telkens een minimale verlenging van 12 maand. De prijs gaat dan echter wel omhoog naar € 25,- per maand. Het totaal bedrag aan huurgelden wordt aan het begin van elke nieuwe huurperiode in een keer in rekening gebracht.

Als u binnen 10 maand besluit geen gebruik meer te maken van de piano en het instrument door ons laat ophalen, ontvangt u de borg terug onder nagenoemde voorwaarden. 

De borg.

Als u een piano in huur-koop neemt betaalt u € 150,- borg. Deze ontvang u altijd terug, mits er aanleiding is het bedrag of een gedeelte daarvan in mindering te brengen, b.v. bij een beschadiging aan de piano.

Wij stemmen onze huur-koop piano's twee keer per jaar.

Om de huurpiano's in een goede conditie te houden moeten ze ieder half jaar gestemd worden. De piano's worden gestemd afgeleverd. Dat betekend dat de piano in de eerste 10 maand nog maar één keer gestemd hoeft te worden. Een stembeurt kost momenteel € 90,-.

U koopt BINNEN de huur-koop periode (binnen 10 maand) een piano bij ons.

Indien u binnen 10 maand besluiten een piano bij ons te kopen worden de betaalde huur, de borg en de transportkosten in mindering gebracht op de aankoopprijs van de piano. U betaald dus de aankoopprijs min € 350,-.

U koopt NA de huur-koop periode (na 10 maand) een piano bij ons.

Als u langer dan 10 maand een piano bij ons huurt en op een later moment toch besluit een piano bij ons te kopen, vervalt de teruggave van de huur, maar worden nog wel steeds de borg en de transportkosten in mindering gebracht op aankoopprijs van de piano.

Transportkosten.

De transportkosten voor brengen en halen zijn € 75,- per transport. 

Totaal te betalen bij plaatsing.

Bij plaatsing moeten de borg (€ 150,-), de transportkosten (€ 75,-) en 10 maand huur (€ 125,00) worden voldaan. Het totaalbedrag bij plaatsing is € 350,- . Als u binnen 10 maand de piano weer op laat halen omdat u of uw huisgenoot niet door gaat met pianospelen, ontvangt u de borg terug en heeft dit avontuur u uiteindelijk € 275,- gekost.